DRINK

HEERLIJK AMBACHTELIJKE KOFFIE, THEE EN SAPJES.

for coffeelovers and people who love to create their own style

 

MONX KOFFIE

 

Kwaliteit en respect voor het lokale, voor het ambachtelijke, voor makers die vol passie met hun stiel bezig zijn. Dat is onze huisfilosofie, daar staan we voor en geloven we in. Dat leven en ademen we.

 

Daarom hebben we er ook heel bewust voor gekozen om in onze koffieshop de samenwerking aan te gaan met Monx koffie uit Zonhoven.

 

Monx is meer dan alleen maar een micro branderij. Daar roosteren ze de best beschikbare speciality bonen, in kleine hoeveelheden. Ze focussen op het beste eindresultaat : gaande van de selectie van de koffieboon, het branden ervan, her vermalen tot en met het zetten vvan de koffie.

 

Passie en vakmanschap zorgen voor de beste koffiebeleving, met een frisse en verse smaak. Een pure smaak.

 

Wij zorgen voor een optimale koffiebeleving. We zijn getrainde baristas die de koffie maken volgens de regels van de kunst en met respect voor het product.

 

 

TEA WITH A SOUL

 

We bieden u onder andere het gamma van Jeanne Gennar aan. Jeanne werkt aleen maar met high quality thee soorten en maakt er haar eigen unieke meesterwerkjes van.

 

 

Met ronkende namen, gebaseerd op tijdloze muzikale klassiekers : Black Magic Woman, Lemon Tree, Candy, Take Five,... Net zoals elk van die nummers uniek zijn, is ook elke thee van Jeanne uniek in compositie en smaak.

 

Voor de thee lovers die het liever wat meer basis hebben, kunnen we u ook een gamma van heerlijke fair trade thee's aanbieden.

 

DE NATUUR IN JE GLAS MET DE DRIE WILGEN

 

35 jaar geleden ontdekte Jan de boomgaard van zijn grootvader. Het werd niet alleen zijn speeltuin, hier groeide ook zijn passie voor fruit. Als kleine jongen plukte hij de appels uit de boomgaard en verkocht die in de buurt als 100% biologisch, onbespoten fruit.

 

Die filosofie staat nu centraal bij De Drie Wilgen. Jan gaa zoveel mogelijk op zoek naar onbespoten, biologisch fruit. Hij selecteert de vruchten zelf bij de boeren en staat van A tot Z in voor de realisatie van zijn heerlijke sappen.

 

De Drie Wilgen legt de nadruk op streekeigen vruchten en ingrediënten en een zo verantwoord mogelijke productie en verdeling. Bovendien is er per verkochte fles sap een bijdrage aan de vereniging Natuurpunt.

Verwenkoffie €8 p.p

High tea - verwenkoffie

- verwen-etagère met assortiment zoetigheden

- 1 koffie naar keuze (Espresso/Longblack/ Cappuccino) of 1 potje thee naar keuze (Faitrade)

 

High tea €20 p.p

- assortiment hartig en zoet

- thee naar keuze (Fairtrade) onbeperkt

- duur 2,5 uur

High tea Moroccan touch €20 p.p

- assortiment hartig en zoet

- Marrokaanse munthee onbeperkt

- duur 2,5 uur

Omdat wij alles vers voorzien vragen wij een reservatie en betaling 48 uur op voorhand.

Annuleren tot 48 uur voor de reserveringsdatum is gratis.

Koffie wordt als supplement aangerekend bij de High Tea

Hier kan je alle nodige machines huren om op je eigen ritme je ontwerpen te realiseren. Hulp nodig? Geen probleem : je kan altijd aansluiten bij de open workshops of de basistechnieken vanaf nul leren. Of...zeg ons waar je van droomt en we maken het voor jou! Ook je retouches kan je bij ons binnen brengen.

Bij Naais Time kun je ook spannende nieuwe producten ontdekken. We gaan actief op zoek naar nieuwe ontwerpers en designers en geven ze een mogelijkheid om hun collecties bij ons te verkopen. Nieuwsgierig? Kom zeker eens rondwandelen!

© Copyright. All Rights Reserved by Atelier CoMaTe

Even lekker bijbabbelen met vrienden en vriendinnen of ontspannen na je harde werk in het naaiatelier. Neem dan gerust plaats in onze koffiebar om te genieten van heerlijke, echte, pure, lokale koffie, thee en gebak.