HOME

WORK - SHOP - DRINK

ONS VERHAAL

Mijn naam is Fatima Ezzaamouri. Jarenlang heb ik op topniveau meegedraaid als modeliste en patroonmaakster en meegewerkt aan de collecties van Belgische designers en gerenomeerde modehuizen. Jarenlang heb ik ook meegeleefd op het ritme van de collecties en van de seizoenen.


De laatste jaren was ik echter op zoek naar iets anders en zo is Naais Time ontstaan. Naais Time is een plek waar iedereen die van mode en ontwerpen houdt terecht kan en waar je in een gezellige, ontspannen sfeer ook nog kan genieten van een lekker kopje koffie of thee. 


Naais Time is een plek waar mode, creativiteit, genieten en samenwerking elkaar vinden. Het is de ideale plaats voor iedereen die graag vorm wil geven aan zijn of haar ontwerp. Op een inspirerende locatie kan je gebruik maken van diverse professionele machines. Samen met mijn collega's - eveneens ervaren modellisten en patroonontwerpsters - geven we je een duw in de  goede richting als je nog wat begeleiding nodig hebt.


Naast de wekelijkse naaicafé (open workshop) hebben wij ook een ruim aanbod aan diverse creatieve en lifestyle workshops.


Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een teambuiding of een unieke workshop? Waarom eens niet iets anders? De gezellige sfeer en de ambiance zullen zeker de positieve energie naar boven brengen.
CONTACTGEGEVENS

Leopoldplein 19/2

3500 Hasselt

+32 484 065 074

info@naaistime.be