HOME

WORK - SHOP - DRINK

ONS VERHAAL

Mijn naam is Fatima Ezzaamouri. Jarenlang heb ik op topniveau meegedraaid als modeliste en patroonmaakster en meegewerkt aan de collecties van Belgische designers en gerenomeerde modehuizen. Jarenlang heb ik ook meegeleefd op het ritme van de collecties en van de seizoenen.


De laatste jaren was ik echter op zoek naar iets anders en zo is Naais Time ontstaan. Naais Time is een open huis, een plek waar iedereen die van mode en ontwerpen houdt terecht kan en waar je in een gezellige, ontspannen sfeer ook nog kan genieten van een lekker kopje koffie of thee. 


Naais Time is een plek waar mode, creativiteit, genieten en samenwerking elkaar vinden. Het is de ideale plaats voor iedereen die graag vorm wil geven aan zijn of haar ontwerp. Op een inspirerende locatie kan je gebruik maken van diverse professionele machines. Samen met mijn collega's Sabine en Daniëlle - eveneens ervaren modellisten en patroonontwerpsters - geven we je een duw in de  goede richting als je nog wat begeleiding nodig hebt.


Naast de wekelijkse naaicafé (open workshop) hebben wij ook een ruim aanbod aan diverse creatieve en lifestyle workshops.


Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een teambuiding of een unieke workshop? Waarom eens niet iets anders? De gezellige sfeer en de ambiance zullen zeker de positieve energie naar boven brengen.
Hier kan je alle nodige machines huren om op je eigen ritme je ontwerpen te realiseren. Hulp nodig? Geen probeem : je kan altijd aansluiten bij de open workshops of de basistechnieken vanaf nul leren. Of...zeg ons waar je van droomt en we maken het voor jou! Ook je retouches kun je bij ons binnen brengen.

Bij Naais Time kun je ook spannende nieuwe producten ontdekken. We gaan actief op zoek naar nieuwe ontwerpers en designers en geven ze een mogelijkheid om hun collecties bij ons te verkopen. CONTACTGEGEVENS

Leopoldplein 19/2

3500 Hasselt

+32 484 065 074

info@naaistime.be
© Copyright. All Rights Reserved by Atelier CoMaTe